fredag 19. desember 2008

onsdag 17. desember 2008

Inni hjertet mitt....

Inni hjertet mitt gjemmer jeg noen vakre ting.....
Deilige minner fra jeg var i tre-spann med mamma og min skjønne lillebror, noen artige minner fra jeg var russ-93, noen spennende minner fra jeg ble kjæreste med mannen min, vakre minner fra vårt bryllup, og uforglemmelige minner fra prinsessa ble lagt i armene mine for første gang....
I tillegg til det har jeg noen skjønne, gode venninner der.....
Det er ikke alltid like lett å holde gjevnlig kontakt, siden de fleste av oss har mange "jern i ilden"! Alltid hverdagsmas, og hektiske dager som mamma for en, to eller tre barn.... I tillegg til jobb, forpliktelser og en mann å ta oss av!
Da er det godt å vite at disse venninnene har flyttet inn i hjertet mitt!
De er ikke på besøk der, ikke er de midlertidige leieboere eller bare innom for å ta en titt - de har flyttet inn på permanent basis!
Så er det bare opp til meg da...... Og sørge for at de trives!!!!!!!!

lørdag 13. desember 2008

Investeringen i 2008

Dette er julens deko-investering.

Hver år kjøper jeg en "juleting".....Jeg bestemte meg for det, etter at det noen år ble utroooolig mange småting jeg bare måtte ha! Det er jo mye bedre å kjøpe en "skikkelig" ting.....Så i år fant jeg frem til nettsiden til "Strandlykke" - http://www.strandlykke.no/ - og etter noen dager tålmodig venting, fikk hun inn de vakre, naive sinkhusene igjen..... Jeg var ikke sen da, nei!!!!

Bildet er lånt fra "Strandlykke" .

Her er årets adventstake

Het hender at jeg synes at "det enkle er det beste" !

søndag 7. desember 2008

Det er jo søndag.....

....og jeg prøver å lade opp til en hektisk uke - både på jobb og privat! Mannen i huset skal ha ferie noen dager - men å satse på at han tar ansvar for pepperkakene her i huset, det er vel ikke det smarteste....! Så det er vel det som står på planen her, i tillegg til at prinsessa i huset skal til Bestemor og Bestefar for å pynte et "orntli " juletre. Hos oss er det nemlig bare hvit pynt på treet, mens hos dem er det både kurver, lenker, snø og nisser.....! Og det er akkurat i hennes smak - som hun forøvrig ikke har arvet etter meg!!!!!

lørdag 6. desember 2008

Beundring.....

En av mine gode venninner skriver på sin blogg støtt og stadig.... og jeg tar meg i å beundre hennes tekst og bilder..... Og nå har jeg latt meg friste jeg og! Jeg vet ikke helt om jeg får det til, slik som henne - men uansett er jo dette min side! Hva den vil inneholde, er ikke lett å si; men jeg har jo som mange andre interesse for farger og former....altså interiør ! Dessuten mote/klær (dette er det jeg driver med til daglig), blomster, god mat og vin, og ikke minst bøker..... jeg elsker å lese!