fredag 20. mars 2009

Himla.....

Jeg lengter så inderlig etter sommer og sol.... Det virker så himla lenge til! Når man ser på kalenderen er det jo ikke så ille, vi er jo på god vei - men når man ser slike bilder som dette, holder man jo nesten ikke ut! Jeg var innom Home&Cottage igår, og der hadde de noen nydelige bilder i rammer bak disken. Den hyggelige damen bak disken sa at de kom fra en fin katalog de hadde, fra Himla..... Og den gav hun meg!!!! Her deler jeg de med dere.... så kan dere glede dere til sommer og sol, slik som meg!!! Sommeren i Sandefjord er forresten helt fantastisk, for de som ikke vet det!!!!!

onsdag 18. mars 2009

Det smelter på terrassen....

...og min trang etter å vaske, rydde, ommøbelere og dekorere blir sterkere og sterkere. Desverre er jeg litt hemmet i å gjøre de helt store tingene, siden jeg ble operert for en uke siden - og har "løfteforbud"...... Men jeg lar meg ikke stoppe i å "små-pusle" litt i heimen! Jeg er veldig glad i stilleben, små deilige sammensetninger av ting jeg liker og setter pris på..... Her er noen av de som finnes hos oss denne uken!

søndag 15. mars 2009

Bil.... ?????

Jeg kunne ikke la være å vise dere denne kule bilen.... "sakset" fra VGNett i dag! Vi feirer jo alle Barbie 50 år, ikke sant???? Jeg er stor fan av landstil når det gjelder interiør, men når det kommer til bil kan jeg jeg nok ikke si det samme.......Akkurat nå kunne jeg tenke meg denne bilen, vår i været, ingen snø og min kjekke mann ved min side (som passasjer da, så klart!!!!!)

mandag 9. mars 2009

En fantastisk opplevelse!

På lørdag var min mann og jeg i bryllup på Lillehammer. Det var vår nevø som giftet seg.... Det ble en fantastisk opplevelse! De giftet seg nemlig i Iskatedralen på Hunderfossen i Lillehammer! Det var en kjølig opplevelse, men det var virkelig verdt å fryse litt! Det var et gjennomført vinterbryllup - og buketten jeg laget til dem var ikke noe unntak..... Bruden var så vakker.... ! En skikkelig vakker vinterprinsesse! Jeg er jo som dere vet blomsterdekoratør, men denne lørdagen fikk jeg prøve meg som frisør også, med sminke inkludert! Det var helt utrolig å komme inn i en kirke hvor alt er av is øg snø! På utsiden så det virkelig ut som en kjempestor snøhaug.... Det er også der inne hvor man kan overnatte i ishotellet. Fantastiske utskjæringer, en utrolig altertavle og en vakker alterring..... Alle satt på store, varme skinn - men vi var glade for å ha superundertøy og ullklær på ! Her venter en spent brudgom, og hans forlover! Her er de snart ektepar! Etter vielsen bar det rett inn i Isbaren! Her var det ikke snakk om å ha isbiter i drinken..... Glasset var nemlig laget av is!!!! Det ble en utrolig opplevelse for brudepar og gjester! Nå gleder vi oss til familietur til Hunderfossen i sommer!!!! Vil jo gjerne vise vår lille prinsesse Eventyrslottet!!!