søndag 21. juni 2009

tirsdag 16. juni 2009

Deilig med venninner og vin, skravlings og latter!!!!

Kjørte halve Sandefjord rundt for å få tak i rosa potteroser på søndag.....til den fine emaljerte balja mi..... I går kveld måtte de til pers, men jeg har kuttet forsiktig og pent.... Hva ofrer man vel ikke for å dekke et vakkert bord til gode venninner????

mandag 15. juni 2009

Heldige meg!

I går kom min lillebror og min svigerinne på besøk, og se hva de hadde med til meg!!!!! De har nok ikke forstått hva jeg ser i slike gamle ting.... for broder'n er det bare rustent og fælt..... men for meg er det jo en liten skatt!!!! Og snille er de jo, når de tar det med hjem til meg!!!! Det bar selvfølgelig rett til hagesenteret, så jeg kunne få plantet...... Og slik ble det! Ha en deilig mandag alle sammen!

torsdag 11. juni 2009

Sommeren er kort..... og hektisk.....!

Har du merket det??? At det alltid skal skje så mye når sommeren kommer? Dagene blir lengre, og en skulle jo tro at man kunne få mer ut av dagene..... men nei....! Jeg har bare lyst til å nyte sommer og masse sol jeg, og prøver så godt jeg kan!..... Men det er jo når du vil at tiden skal stå stille, eller i allefall gå sakte, at den virkelig flyr fortere enn den noen gang har gjort! Om sommeren skjer det jo noe hver eneste helg... her hos oss har vi vel ikke en helg ledig før uti september!!!! Det er bryllup, bursdager, skoleavslutninger, venninne-sommertreff og venninnetreff-avslutninger.... sommershow, bare et glass vin på brygga-kvelder, grillings med venner og invielsesfester....(for å nevne noe)! Skulle gjerne bedt noen jenter hjem selv, på vin og mat, bading (vi er så heldige å ha basseng på terrassen) og kos - men det jo ikke en "ledig" lørdag igjen! Man må jo få noen dager på stranden og, når man bor i Sandefjord og har barn!! Her finnes jo virkelig noen av de vakreste strendene, og svabergene, i Norges land! Det lukter deilig saltvann allerede på vei gjennom byen! (Jeg er sikker på at jordbærene som selges langs veien på vei ut til stranda er bedre her enn noe annet sted også!) Mine sommerminner fra Vøra kan ikke måle seg med noe annet, og man vil jo gjerne gi sine egne barn slike deilige minner også! Jeg gleder meg enormt til å være tre uker sammen med husbonden og prinsessa! (Det er faktisk første gang i historien at jeg skal ha tre uker fri sammenhengende.....!) Så nå har jeg begynt nedtellingen..... det er bare tre uker igjen!!!!

fredag 5. juni 2009

Deilig kveld i vente.....

Gleder meg stoooort til en deilig kveld med jentene mine i dag!!!! Det er bare to timer igjen, så er jeg sammen med Småfiskene!!!!! Idag blir det sykkel til byen, mat og vin på "Smak"...... og masse deilig skravling!!!!! I love you, girls!!!!!!