søndag 30. august 2009

Ikke lettå være 6 1/2 - og litt sinna på mamma!

fredag 28. august 2009

Så ble arbeidsdagen litt annerledes enn tenkt....

Lille Amanda måtte hentes på skolen i dag, men magevondt :( -Og dermed ble ikke arbeidsdagen like effektiv som planlagt....! Men Amanda er trygg og god i mammas favn, i sofaen med lunch og film....! Så får nå eskene jeg skulle ha unna i dag, bare vente til mandag....! Det er ganske så sikkert at de ikke fixer seg selv!!! Ønsker dere alle god helg, måtte vi alle få litt solskinn denne week-enden! I kveld tror jeg det blir en stor kopp te i sofaen, og en blogg-runde, på meg!!!! Dette er en vakker rose som heter "Sweet Avalanche". Jeg har noen vakre "rester" etter brudebuketten jeg lagde til et vennepar forrige helg!

torsdag 27. august 2009

Sååååå skjønn!

Igår var jeg så heldig å få hilse på mitt nye "tantebarn" for aller første gang! Han er bare sååååå vakker, og ikke minst sååååå liten!!!! Den lille prinsen er bare 7 dager gammel! Fordi det ofte kan være snev av svin i infulensaen for tiden, er barselavdelingen stengt for andre enn stolte pappaer og søsken, så jeg har brukt opp nesten all tålmodigheten min på å vente til den stolte, flotte mammaen kom hjem fra sykehuset! Hun har vært så flink, min vakre venninne!! Jeg gleder meg over den lille, fine familien, og gleder meg til å ta del i deres "nye" liv!

tirsdag 25. august 2009

Puh..... !

Nå er det jammen i meg på tide med litt blogging igjen..... Har hatt en lang pause, synes jeg, det har vært en så utrolig hektisk tid !!! Med jobb(det var rett på innsalget for Spring 2010, Moteuke og fullbookede dager!), skolestart i 2.klasse for Prinsesse Amanda, og en mann som har fått golf-basillen, er det ikke mye tid til overs.... og etter en liten time med husarbeid hver kveld, er det ikke mere krutt igjen!!!! Er det slik for alle, at ting en skal være med på har en tendens til å hope seg litt opp???? SLik som under moteuken; For det første bor jeg da på hotell fra søndag til søndag - og jobber fra 08.00 til minst 20.00 hver dag! Så blir man bedt i utrikkningslag, med overnatting, og er med å arrangere klassefest for 9.klassen jeg gikk i, den samme uken....."Er det mulig???" sier nå bare jeg!!!!