tirsdag 22. september 2009

Smykker......

Elise Hatlø er en fantastisk nyutdannet smykkedesigner! Jeg gleder meg over å få lov til å vise dere noen av mine favoritter fra hennes vakre arbeider!

tirsdag 15. september 2009

Min ungdomshelt.....

Da jeg var 14 år, skrev jeg, med store forhåpninger til "Hjemmets Ønskebrønn" - etter å ha sett "Dirty Dancing" på kino 14 ganger på like mange dager!
Jeg var henført og sterkt grepet av de bevegelser og den kroppføring de hadde i filmen, og ikke minst var jeg fortapt i den flotteste danseren av dem alle; Patrick Swayze!
Jeg ønsket så inderlig, og drømte så mange ganger om, at det var meg i armene hans, og at de berømte ordene han sa var " Nobody puts Anita in a corner!" Sukk!!!!
Og jeg var vel ikke den eneste kanskje, som hadde disse fantasiene????? I dag tidlig leste jeg at min ungdomshelt er død...... Han døde i natt, av kreft, 57 år gammel. Men i mitt hjerte lever han videre......og i "Dirty Dancing" er Patrick Swayze udødelig!

mandag 7. september 2009

Prinsessa & sylting!

I helgen hadde vi barnevakt for engelen....! Dog kom hun hjem forkjølet, men også med deilig bjørnebærsyltetøy.... :) Mine foreldre har en stor, flott bjørnebærbusk i hagen sin, og i år bærer den mer enn noen gang! Amanda & Bestemor er ivrige plukkere, og da jeg kom og skulle hente lillemor i går, sto det to fiiiiine glass og ventet på meg. Amanda har designet ettikettene, som dere kan se :)
Så idag har jeg hatt en deilig frokost kan dere tro!!!!! Hmmmmmm.....!

onsdag 2. september 2009

Bryllup!

Min lillebror og hans svenske samboer skal gifte seg neste sommer! Og jeg er så heldig å få lov til å være med å arrangere herligheten.... Det blir jo stas, siden vårt eget bryllup var ganske "lite" (men utroooolig fint!)...! Så nå er vi igang med planlegging og ide-storming - jeg hadde nesten glemt hvor artig det er! Det skal velges et tema, og vi har jo MANGE alternativer som kan gi en fantastisk ramme! Dessuten er de veldig heldige, de skal gifte seg i vakre Stavern! Min bror jobber i den gamle militærleieren, så der skal selvfølgelig selskapet være! Hvor fantastisk blir ikke det??? Nede ved sjøen og de vakre, gamle båthusene.... !!!! Her kommer en snik-titt fra vårt eget bryllup! 23.februar 2002......

Ops! Noe lyseblått skulle det jo være!!!!