torsdag 31. desember 2009

På tampen av dette året....

....ønsker jeg dere alle en koselig kveld!
Vi skal kose oss hjemme med mine foreldre denne nyttårsaften!
Bordet er dekket, og vi venter bare på at Bestemor & Bestefar skal
bli ferdig med dagens økt på jobb.
Min mamma har butikk i byen, og det er hektiske tider for henne nå... (les julerush og
varetelling!)
Jeg ønsker meg et spennede 2010! Jeg vet det blir nok et hektisk år - men jeg tar fatt på det med godt mot!
Jeg håper 2010 bringer deg det du drømmer om!!!

torsdag 24. desember 2009

Mine varmeste ønsker om en god og fredfull jul for dere alle!!!

onsdag 16. desember 2009

Min venninne Therese....

Min venninne Therese, som jeg skrev om i forrige innlegg, er virkelig ei jente jeg setter pris på! Hun har et stort hjerte, og overrasker meg stadig! Se bare hva hun hadde med til meg da vi hadde "Småfiskene" sist! Hun visste hvor vakkert jeg synes slike små, naive grantrær er - og gav meg et av sine!!!! Det er venninna si det, tenker jeg!!!!! Jeg var så heldig da jeg fant deg, Therese!!!!

lørdag 12. desember 2009

Så er det jul hos oss.....

....På tirsdag hadde jeg "småfiskene" på besøk, med juleverksted og kveldsmat! Vi er 6 jenter, som alle har 2002-barn.... og vi møttes på "baby-svømming" i 2003. Siden har vi holdt sammen, og treffes (uten barn) en gang i måneden. Vi har det så koselig sammen, og har virkelig fått et godt vennskap og samhold! Så da måtte jo huset være julepyntet og klart....noen av disse jentene er nemlig LITT over middels interresert i interiør!! Hos oss er det rosa, hvitt og sølv til jul i år! Jeg synes det er så vakkert med sart rosa, og gleder meg over hvor vakkert det er å kombinere med grov lin.... og hvitt og sølv, så klart! Den fine, blanke elgen fikk jeg av min vakre venninne Therese, som har bloggen http://therese-minverden.blogspot.com/
Jeg hadde ønsket meg den en stund, mne fikk liksom aldri somlet meg til å kjøpe den....! Og så kom hun med den på et av våre møter!

Nå skal Prinsessa og jeg ut på tur, vi har ennå ikke snø her i Sandefjord....Derfor tar vi med oss en stooor pose, for å se om vi kan få plukket noe fint å ha med hjem!

God helg, alle sammen!

mandag 7. desember 2009

Prinsessa vår er god på forberedelser.....

- og hun har selv tatt bildene!

søndag 6. desember 2009

Det nærmer seg.....

Det nærmer seg fort den stooore dagen! Men her i huset har vi en stooor 7 årsdag å feire først....! Prinsessa i huset fyller nemlig år den 19. desember :) -Hvor smart planlagt det var, vet jeg sannelig ikke!- Men det blir jo i allefall mange fine gaver på henne, på kort tid.... og det er hun glad for - foreløpig! Vi har så vidt kommet igang med julebakingen, pepperkakene er i havn! Ikke det at vi skal bake så mye.....for jeg har en supersnill mamma som avser noen bokser med det hun lager - i bytte mot noen av Amandas fine pepperkaker! Amanda synes det er deilig med pepperkake-deig og mel!!!!!