tirsdag 21. april 2009

Hva gjør jeg?

Jeg tenkte å vise noen bilder fra min morsomme jobb! Jeg er så heldig å jobbe med klær - og ikke hvilket som helst merke....! Jeg jobber i Noa Noa.... Jeg begynte i Noa Noa i 2005, i butikk. I 2008 begynte jeg som selger i Noa Noa Norge, og får hjelpe butikkene med å kjøpe inn varer fra kolleksjonene våre flinke designere lager! Her kommer noen bilder fra tidligere kolleksjoner.... Desverre er jo de fleste av disse ikke mulig å få tak i nå, men jeg kan fortelle at det bare er å glede seg over det som er i butikk nå, og ikke minst det som kommer! Jeg elsker kombinasjonsmulighetene Noa Noa gir....! "Dress up", og "dress down".... Jeg elsker at fargene følger hverandre, at man kan kombinere plagg fra mange sesonger, at tøyet passer til XL-damer og til S-damer, at man kan kombinere forskjellige strukturer og at det er tøy for damer i alle aldre! Tøyet vårt er kvinnelig og feminint, det er verdig og vakkert..... (Hmmmm... det var dagens reklame!.... ikke helt meningen, men jeg er faktisk såååå glad i tøyet!!! )

9 kommentarer:

Therese sa...

Og vi elsker det også !!!!
På tide å fylle opp med litt nytt i skapet mitt har jeg funnet ut også, så kanskje "min" personlige klesguru blir med en dag og hjelper meg !? ;o)
Mye lettere når du er med vet du !

Smask og klem tilbake :D

Duften av erteblomster sa...

Å JAAAAAAA,
bare "reklamer" i vei du-
jeg ELSKER det jeg også!!!!

Fant de perfekte linbuksene på fredag....hvor.....på NOA-NOA selvfølgelig :o)

Tok en "opprensk" i klesskapet mitt i høst, hadde så masse jeg ikke brukte og som ikke passet sammen så jeg ga det bort. Har siden da bygget på med NOA-NOA klær som kan mikses og matches og nå føler jeg at jeg har mere klær enn noen gang- antallet plagg er ikke så himla stort egentlig men ALT passer sammen :o)

Nei nå får jeg se å gi meg, bare "skravler" i vei her inne hos deg!

Ønsker deg en fortsatt fin uke,
Vibeke.

Susanne sa...

Takk for igår ;O) Alltid koselig og "hilse på" hos deg i Oslo. Var veldig godt fornøyd når jeg gikk derfra ;O) Moro og besøke deg her på bloggen også. En riktig god helg til deg!

Klem Susanne

moa sa...

hei -
..så masse vakre klær du viser - we love..!
og 1000 takk for koselig hilsen -
ha en flott helg du også!

moaklem

Heidi-anitha sa...

NYdelig nydelig..

Nyter bildene jeg - for jeg er ei jente som vet å sette pris på Noa Noa - jobber litt i butikken til Susanne (i Halden) og nyter alle de vakre plaggene de klarer å skape - og aldri blir jeg skuffet..

Vakker blogg - og jeg kommer gjerne igjen..

Klem Heidi-anitha
White vintage

silje-sin sa...

Hei:) Det må være en utrolig morsom jobb! Tenk å omgi seg med så mange lekre klær:) Du har helt rett i at svigermoren min er sonja:) Hun er så generøs, sørger for at både augusta og jeg kan kle oss i en del noa noa:) Har ikke vært på noa i sandefjord jeg, men synes det er en flott shoppingby! Masse bra butikker! Ønsker deg en fortsatt fin helg! klem fra silje.

Anette {foreldremanualen} sa...

Helt enig - flotte klær!! :-D

Linda sa...

For en koselig blogg du har!
Mange fine og inspirerende bilder:)

Ha en flott søndag:)

ingebjorg sa...

NOA er verkeleg det merket eg koser meg med!! finn alltid noko fint :-)