lørdag 12. desember 2009

Så er det jul hos oss.....

....På tirsdag hadde jeg "småfiskene" på besøk, med juleverksted og kveldsmat! Vi er 6 jenter, som alle har 2002-barn.... og vi møttes på "baby-svømming" i 2003. Siden har vi holdt sammen, og treffes (uten barn) en gang i måneden. Vi har det så koselig sammen, og har virkelig fått et godt vennskap og samhold! Så da måtte jo huset være julepyntet og klart....noen av disse jentene er nemlig LITT over middels interresert i interiør!! Hos oss er det rosa, hvitt og sølv til jul i år! Jeg synes det er så vakkert med sart rosa, og gleder meg over hvor vakkert det er å kombinere med grov lin.... og hvitt og sølv, så klart! Den fine, blanke elgen fikk jeg av min vakre venninne Therese, som har bloggen http://therese-minverden.blogspot.com/
Jeg hadde ønsket meg den en stund, mne fikk liksom aldri somlet meg til å kjøpe den....! Og så kom hun med den på et av våre møter!

Nå skal Prinsessa og jeg ut på tur, vi har ennå ikke snø her i Sandefjord....Derfor tar vi med oss en stooor pose, for å se om vi kan få plukket noe fint å ha med hjem!

God helg, alle sammen!

2 kommentarer:

Guttemamma sa...

SÅ kosleig stemning hos dge,du er flink til å pynte!! Nydelig fargekombinasjon du har valgt!! Oppdaget nå at du har falt ut av bloggrollen min,mistet hel da jeg gikk over til .com adresse,legger deg straks in igjen!!
God søndag og klem fra meg

Therese sa...

Heeeei!!
Så herlige bilder hos deg, jeg vet jo hvor flott du har pyntet til jul. Som en sart rosa juledrøm ..... hmmmm Småfiskkvelden hos deg var bare helt herlig!!! Rene julaften også, for oss mammaer som hvis vi får flere gaver, gjerne får noe til huset osv ;o) Det gjør vi jo ikke akkurat på Småfiskene :D
Ha en super duper uke snuppa,
smask