mandag 5. april 2010

Nyt mandagen....

.... og siste fridag på en stund!
Jeg går igang med å selge julekolleksjonen 2010,i morgen. (-Og ja, jeg vet det er leeeenge til den kommer i butikk, men det betyr ikke at dere ikke burde glede dere allerede nå! Den er bare så vakker!!)
Vi har hatt en deilig hjemmepåske her i Sandefjord!
Jeg har nytt å kunne ha fokus på min snille, fine mann og min vakre, lille prinsesse!!! Jeg er borte så mye ellers, at jeg synes det er helt fantastisk å få være hjemme i huset vårt! Når solen stikker frem,er det godt å høre barna leke i gaten utenfor.... det er jo virkelig det aller første tegnet på at det er skikkelig vår! Sykkelen er tatt frem, det er fotball og rollerblades.... Prinsessen er i full aktivitet!
Bildet er fra Kvistgaard i Danmark!
Var der på jobb i midten av mars....
Det var vårvær, deilig mat, nydelig vin og ikke minst vakre klær!!!!

3 kommentarer:

Therese sa...

Hei hei, godt å høre at du har kost deg i påsken! Vi har hatt deilige, avslappende dager her også :) Det var nydelig da solen tittet frem. Koser meg med vårbildet ditt, ha en god uke (med julekolleksjonen...).
♥♥♥klemmer

Vibeke sa...

høres ut som en deilig påske!
spennende med julekolleksjonen, ikke klar for jul MEN noa-noa klær er alltid interessant :)

så koselig at du stakk innom "meg" med en liten hilsen. alltid så koselig når du har lagt igjen noen ord inne hos meg!:)

ønsker deg en fin start på den korte uken.

klem

Guttemamma sa...

Da gleder jeg meg alt!! Skal ut på noa noa shopping når neste lønn ankommer har jeg bestemt...trenger ingenting,men du vet..
klemmer♥♥♥