søndag 4. januar 2009

Hvor blir det av våren?

Jeg elsker julen, men nå er både mitt hjerte og mitt sinn klare for vår! Jeg er opprinnelig blomsterdekoratør, så det ligger i min natur: Så fort julen er ryddet bort må jeg ha vårblomster i mine vinduer!!!! Dette er mitt "Prosjekt Pelargonia". Jeg har ikke noen kald kjeller, men jeg håper at jeg med kjærlig omsorg, lunkent vann og litt godsnakking skal få dem til å overvintre.......! Krysser fingrene, i tillegg jeg.......

6 kommentarer:

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Fine bilder :) Ja, eg spør etter våren eg også. :) Her har nettopp snøen komt, og den nekter å flytte på seg... Så våren blir vel nødt til å vente litt til, dessverre. Fin blogg du har :) Godt nyttår :)
Godklem :)

Guttemamma sa...

Herlige bilder!! Ønsker deg en fin uke!! Klem fra Anette

Besta sa...

For noen fine bilder og en koselig blogg.

Herskapelig shabby sa...

Hei, så fine bilder! Er den ene blomsterskjuleren der med den fine båndet det jeg tror? Veldig stilig!! Tok bort jula i går kveld, det meste i alle fall, og må også til anskaffelse av nye blomster, her ble så tomt og nesten stusselig synes jeg. Må bare vente til torsdag og fridag. En hel EVIGHET til;) Ha en fin kveld!

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Tusen takk for det :) Eg er så glad for at i natt regna det meste av snøen vekk! :) Så for meg var det nesten som å våkne til liv igjen.. :) kjenne våren ut i fingertuppane :) Dette må nytast! :) Ha ei strålande veke! Godklem

Therese sa...

:0) Prøver å holde hode over papirhaugen ..... Tenkte på dere i går kveld - ikke noe festelig å sitte på jobb og vite at dere trente lattermusklene hos M! Men i slutten av januar er dette "stresset" over, da skal jeg være soslial igjen ;o)

Hey - så flotte gaver du fikk til jul !!

Klem