søndag 18. januar 2009

Så kom vinteren til Sandefjord....

....og jeg kan ikke si at jeg er så glad for det! Jeg er av dem som liker at den kommer ferdig måket jeg ;) Det er faktisk så ille at jeg heller vil ha regn i tre uker, enn to dager med kraftig snøfall! Så nå holder jeg meg klokelig innendørs! Sender mannen ut for å måke, stakkars! Jeg bytter faktisk bort min "tur" med klesvasken! Heller den, altså.... enn å måke snø!(Ja, det er min snille mann som tar seg av klesvasken her i huset! Jeg skal fortelle dere om "dealen" vår senere!!!!) Jeg klamrer meg fast til de vakre perleblomstene jeg kjøpte her om dagen, de gir meg håp om at våren snart kommer..... Ha en fin uke alle sammen! Ha en vakker, liten, lyseblå perleblomst i hjerte, hode og sinn - så har dere sol der også!!!!!! God klem;)

2 kommentarer:

Therese sa...

Ha - jeg var ute å måket 2 ganger i går jeg, og skulle nok egentlig ha måket til morgen i dag også!!! (har jo litt å måke på også...)
Takk for 4 hjulsdriften!
Men jeg kunne godt tenkt meg 4 minus grader og hvit vinter jeg da
;o)
Klem

Guttemamma sa...

Glad for snøen jeg da...vi er en skikkelig skifamilie!! Måking,tja...ikke så stas. Vært på yoga, nå er jeg rett fra dusj og klar for soving!! Klem