mandag 9. mars 2009

En fantastisk opplevelse!

På lørdag var min mann og jeg i bryllup på Lillehammer. Det var vår nevø som giftet seg.... Det ble en fantastisk opplevelse! De giftet seg nemlig i Iskatedralen på Hunderfossen i Lillehammer! Det var en kjølig opplevelse, men det var virkelig verdt å fryse litt! Det var et gjennomført vinterbryllup - og buketten jeg laget til dem var ikke noe unntak..... Bruden var så vakker.... ! En skikkelig vakker vinterprinsesse! Jeg er jo som dere vet blomsterdekoratør, men denne lørdagen fikk jeg prøve meg som frisør også, med sminke inkludert! Det var helt utrolig å komme inn i en kirke hvor alt er av is øg snø! På utsiden så det virkelig ut som en kjempestor snøhaug.... Det er også der inne hvor man kan overnatte i ishotellet. Fantastiske utskjæringer, en utrolig altertavle og en vakker alterring..... Alle satt på store, varme skinn - men vi var glade for å ha superundertøy og ullklær på ! Her venter en spent brudgom, og hans forlover! Her er de snart ektepar! Etter vielsen bar det rett inn i Isbaren! Her var det ikke snakk om å ha isbiter i drinken..... Glasset var nemlig laget av is!!!! Det ble en utrolig opplevelse for brudepar og gjester! Nå gleder vi oss til familietur til Hunderfossen i sommer!!!! Vil jo gjerne vise vår lille prinsesse Eventyrslottet!!!

7 kommentarer:

Duften av erteblomster-Vibeke sa...

Fantastisk!!
Så utrolig flott du hadde pyntet bruden, buketten som du hadde laget til henne var nydelig også...

Vibeke

PS: Så søt prinsesse du har :o)

Therese sa...

Å wao, så utrolig flott!!
Ser helt uvirkelig ut inne i kirken. Har ikke noe problem med å forstå at dette må ha vært en fantastisk opplevelse.

Brudebuketten er nyyyyyyydelig!
Ser ut som bruden har vært hos en "proff" også¨- vet du kan ;o)

Suss og klem til deg!

Frøken Lykkelig sa...

Å herlighet for en vakker brudebukett!!!! Den var bare helt fantastisk vakker!!! Enkel og nydelig!! Sånn kunne jeg også ville hatt !!
Og for en opplevelse med et sånt bryllup!!! Utrolig!!!

Tiril sa...

Noe så flott,å du værden for en brudebukett, hei forresten, har vist ikke vert her før, og det var ikke akkurat ett klokkeslett å gå på "Besøk" på.
Nå får jeg tusle til sengs igjen, natta da,

lykke sa...

Veldig bra jobbet. Brudebuketten var "out standing" ;)Håret ble veldig fint det også. Jeg håper virkelig at bruden var takknemelig for din innsats.
Klem fra Lykke

Herfra Til Evigheten sa...

Min lille Lykke :)
Tusen takk for hilsenen!!!
Det betyr mye når det kommer fra deg, og de andre små....
Klem tilbake!

Anette {foreldremanualen} sa...

Så utrolig kuult!!! Ante ikke at de hadde noe slikt på Lillehammer! :-)