fredag 20. mars 2009

Himla.....

Jeg lengter så inderlig etter sommer og sol.... Det virker så himla lenge til! Når man ser på kalenderen er det jo ikke så ille, vi er jo på god vei - men når man ser slike bilder som dette, holder man jo nesten ikke ut! Jeg var innom Home&Cottage igår, og der hadde de noen nydelige bilder i rammer bak disken. Den hyggelige damen bak disken sa at de kom fra en fin katalog de hadde, fra Himla..... Og den gav hun meg!!!! Her deler jeg de med dere.... så kan dere glede dere til sommer og sol, slik som meg!!! Sommeren i Sandefjord er forresten helt fantastisk, for de som ikke vet det!!!!!

6 kommentarer:

moa sa...

hei,hei..
ja, sant himla har flotte produkter..vi selger det i butikken, og jeg bare elsker de tekstilene og fargene...
ha en magisk helg!

moaklem

Therese sa...

Nydelige bilder!!! Jeg var innom H&C i dag og stod og vente på et pr puter !!! (de ble ikke med hjem, men kanskje senere ;o))

Ha en Himla bra helg!!
Klem klem

Maliva`s verden sa...

Vakkert....nå lengter jeg til sol og varme sommerdager...Har aldri vært i Sandefjord,kanskje jeg får ta meg en tur da:O)Klem fra Maliva

Duften av erteblomster-Vibeke sa...

Ååååå, så flott at du deler med oss andre!:o)HERLIGE bilder.....

Her har det vært knallfint vær de siste dagene men for en liten stund siden så begynte det jammen meg å SNØØØØØ, hyl!!!!VIL HA VÅR OG SOL...

Helt enig med deg: det er nesten for ille å pakke opp pakkene fordi de er så vakkert pakket inn...Pakken fra Moa (som er den på det nederste bildet) lukter det til og med godt av, gleder meg til å åpne den i morgen :o)

Ønsker deg fine dager,
Vibeke

Mina sa...

Næmmen! Her var det noe kjent!;) Så koselig blogg!

God helg:)

Klem fra Mina.

Livs Lyst sa...

Å nydelig sommerstemning i disse bildene ja!
Ha fine påskedager så får vi heller glede oss litt med å vente på sommeren!

Hilsen Ljo :O)